Ruffwear Front Range-valjaat Sininen

Ruffwear Front Range-valjaat Sininen
Ruffwear Front Range-valjaat Sininen Ruffwear Front Range-valjaat Sininen Ruffwear Front Range-valjaat Sininen
Tuotekoodi: Ruffwear Front Range
Saatavuus: 3
Hinta: 49,00€
Veroton: 49,00€

Vaihtoehdot


* Koko, Front Range Sininen:

Määrä:     - TAI -   Lisää toivelistaan
Lisää vertailuun

Ruffwear Front Range Sininen (Pacific Blue). Ruffwear-tuotteisiin tutustuminen oli "rakkautta ensi silmäyksellä". On ollut ilo löytää Ruffwearit osaksi Dogwalk-tuotevalikoimaa.

Front Range-valjas on pitkän tuotekehittelyn tulos ja siihen on yhdistetty kaikki tärkeimmät ominaisuudet, joita koiraihmiset ympäri maailmaa arvostavat.

Valjaat voi säätää sekä rintakehältä että kaulanympärykseltä. Nuorille kasvuiässä oleville koirille tämän valjaan hankkiminen on taloudellisesti järkevää, koska uusia isompia kokoja ei tarvitse hankkia koiran kasvaessa ja vankistuessa.

Talutushihnan saa kiinnitettyä joko selkään tai kaulan alle. Jos kiinnität taluttimen edessä olevaan lenkkiin, saat kiskovan koiran vetoa vähennettyä ja muutenkin paremman kontrollin koiraasi.

Säädettävyyden ja joustavien käyttöominaisuuksien lisäksi Front Range-valjas on turvallinen. Siinä on heijasteet sekä pieni ID-tasku, johon voi sujauttaa yhteystiedot. Höyhenenkevyt kangas on lujaa materiaalia ja kaikkien osien, lenkkien ja kiinnikkeiden kestävyydet on testattu.

Paitsi Sinä itse, niin uskon, että myös koirasi nauttii näistä valjaista! Rintaosa on tarpeeksi leveä ja pehmustettu eikä näin ollen aiheuta epämukavuutta, vaikka koira pyrkisi rimpuilemaan. Etujalkojen taakse jää tarpeeksi tilaa, joten valjaat eivät pääse hiertämään vauhdikkaassakaan menossa.

Mittaa koirasi rinnanympärys, jotta löydät oikean koon. Ota mitta etujalkojen takaa rinnan leveimmästä kohdasta. Jos koirasi on kahden eri kokoluokan välissä, suosittelemme valitsemaan suuremman koon.

XXS     33-42 cm

XS      43-55 cm

S        56-67 cm

M       68-80 cm

L/XL   81-105 cm

Tuotteet
Koot Mittaa koirasi rinnanympärys, jotta löydät oikean koon. Ota mitta etujalkojen takaa rinnan leveimmästä kohdasta. XXS 33-42 cm XS 43-55 cm S 56-67 cm M 68-80 cm L/XL 81-105 cm

Kirjoita arvostelu

Nimi:


Arvostelu: HUOM: HTML koodia ei käänetä!

Arvio: Huono           Hyvä

Kirjoita kuvassa näkyvä varmistuskoodi:tassut
tassut