ZeroDC Short-valjaat Musta/Lime

ZeroDC Short-valjaat Musta/Lime
ZeroDC Short-valjaat Musta/Lime ZeroDC Short-valjaat Musta/Lime ZeroDC Short-valjaat Musta/Lime ZeroDC Short-valjaat Musta/Lime ZeroDC Short-valjaat Musta/Lime ZeroDC Short-valjaat Musta/Lime ZeroDC Short-valjaat Musta/Lime ZeroDC Short-valjaat Musta/Lime ZeroDC Short-valjaat Musta/Lime ZeroDC Short-valjaat Musta/Lime ZeroDC Short-valjaat Musta/Lime ZeroDC Short-valjaat Musta/Lime
Tuotekoodi: ZeroDC Short-valjas
Saatavuus: 2
Hinta: 42,00€
Veroton: 42,00€

Vaihtoehdot


* Koko, ZeroDC Musta/Lime:

Määrä:     - TAI -   Lisää toivelistaan
Lisää vertailuun

ZeroDC Short-valjaat. ZeroDC-tuotteet valmistetaan käsityönä Tsekeissä ja niiden valmistajat ovat koira-alan ammattilaisia ja eri koiraharrastuslajien kilpailijoita. Materiaalit kestävät sekä konepesua että kovaa käyttöä.

Jos Sinulla on ollut vaikeuksia löytää koirallesi hyvin istuvat valjaat, kokeile ihmeessä näitä! Itse käytän Zero-valjaita paljon hoitolassa ja varsinkin silloin, kun teen koirien kanssa vähänkin jotain vauhdikkaampaa. Esimerkiksi jos juoksutan koiria kickbikella, puen koiran päälle aina Zerot. Suosittelen näitä myös kaikille, jotka harrastavat hiihtoa, canicrossia, pyöräilyä ja muuta, jossa koiraan kohdistuu vetoa ylhäältä päin. Short-malli on hyväksytty canicrossin ja koirahiihdon kilpailuissa. En kuitenkaan suosittele Short-mallia pulkan vetämiseen, jossa vetoliina tipahtaa herkästi toiselle puolelle koiran selkää aiheuttaen lihasjumittumia ja toispuoleisuutta lihaksistoon.

Valjaiden ehdottomana plussana mainittakoon se, että etujalkojen taakse jää tarpeeksi tilaa eivätkä ne hierrä kainaloista.

Kokoja on paljon. Mittaa koirasi kolmesta kohdasta: kaula, rintakehä ja selkä. Rintaa mitatessasi ota mitta etujalkojen takaa rinnan leveimmästä kohdasta. Selkämitta otetaan kaulapannan kohdalta hännän tyveen.

                    KAULA              RINTA           SELKÄ

MINI 1            18-22                35-45             18-22  (esim. pienet sylikoirat)

MINI 2            24-27                40-55             22-27  (esim. pienikokoiset mäyräkoirat)

XS                 27-30                45-65             27-32  (esim. kääpiösnautseri ja kääpiöpinseri)

SL                 30-34                50-70             32-40  (esim. kelpie, whippet, pinseri)

S                   34-40                55-75             38-50  (esim. pystykorva, porokoira)

SM                40-45                65-80             45-55  (esim. pienikokoinen labrador, ajokoira)

M                  45-50                65-85             55-65  (esim. saksanpaimenkoira, isokokoinen labrador)

L                   45-55                75-95             55-65  (esim. estrelanvuoristokoira)

XL                 50-55                85-105           60-75 (esim. kaukasiankoira)

Halusin testauttaa valjaat jollain ulkopuolisella koiraharrastajalla. Pyysin  neljän koiran omistajaa, Johanna Toivosta,  tähän tehtävään. Hän kertoo kokemuksistaan näin:

Minulla on ollut koiria 30 vuoden ajan ja harrastan niiden kanssa monenlaista, kuten metsästystä, pyörällä liikkumista, uimista, canicrossia ja vaelluksia.

Testikoiraksi valitsin Telman, parivuotiaan englanninkettukoiran, joka on aktiivinen, jopa pentumaisen riehakas, ja kova vetämään remmissä.

Neljän koiran omistajana en halua tuhlata aikaa monimutkaisiin valjassäätöihin ennen lenkille lähtöä. Onneksi ZeroDC-valjaat on ollut helppo ja nopea pukea koiran päälle.

Valjaat istuvat Telman päällä napakasti eivätkä liikkuessa kierry puolelta toiselle.. Telma on usein taitava vetämään itsensä valjaitten läpi. Zero-valjailla tämä ei ainakaan vielä ole onnistunut.

Telman vetäessä paine kohdistuu rintakehään leveälle alueelle, jolloin se on miellytävämpää koiralle, ja myös turvallisempaa. Koiran nykäisyt tuntuvat pehmeämmiltä myös remmin toisessa päässä.

Ulkopinnan materiaali tuntuu kulutusta kestävälle.

Kiinnitysrengas on suuri, mikä on hyvä varsinkin kylmällä ilmalla. Näin ei tarvitse kohmeisin sormin  tähdätä pieneen rinkulaan remmin lukon kanssa.

Valjaiden kanssa on ollut hyvä kulkea paitsi päivittäisiä lenkkejä, niin myös pidempiä vaelluksia. Vetojuoksuakin ollaan kokeiltu enkä ole ainakaan vielä keksinyt parannusehdotuksia.

Valjaat ovat olleet meillä käytössä vasta parisen viikkoa, joten kestävyydestä voin komentoida vasta myöhemmin”.

Terveisin Johanna ja Telma

Tuotteet
Koot Kokoja on paljon. Mittaa koirasi kolmesta kohdasta: kaula, rintakehä ja selkä. Rintaa mitatessasi ota mitta etujalkojen takaa rinnan leveimmästä kohdasta. Selkämitta otetaan kaulapannan kohdalta hännän tyveen. MINI I:(esim. pienet sylikoirat), MINI II:(esim. pienikokoiset mäyräkoirat), XS:(esim. kääpiösnautseri ja kääpiöpinseri), SL:(esim. kelpie, whippet, pinseri), S:(esim. pystykorva, porokoira), SM:(esim. pienikokoinen labrador, ajokoira), M:(esim. saksanpaimenkoira, isokokoinen labrador), L:(esim. estrelanvuoristokoira), XL:(esim. kaukasiankoira)

Kirjoita arvostelu

Nimi:


Arvostelu: HUOM: HTML koodia ei käänetä!

Arvio: Huono           Hyvä

Kirjoita kuvassa näkyvä varmistuskoodi:tassut
tassut